sâmbătă, 25 decembrie 2010

auzi. . .cică Merry Christmas!

Haide să zicem ca e azi Crăciunul!azi şi e,dar nu asta mă intereseaa pe mine.Ci...de ce?
Toată omenirea se afundă intr-o manie prostească de care nu scapi cu viaţa.Dar ce este acest"Crăciun",dragii mei?cine e ăsta şi ce vrea de la noi?
     Vă spun eu ce înseamnă: este o modalitate de manipulare a lumii decorata cu brazi frumos mirositori plini de sclipici,"gloabe" si luminiţe."Crăciunul",pentru voi mai simnifica şi acel moşneag in roşu şi alb,un idol al populatiei,care saracul nici nu există.
Acesta reprezinta "Craciunul",dragilor. Populatia acestui glob este manipulata prin comerţul tuturor accesorilor acestor"sarbatori",că doar trebuie sa il primim cu cat mai multe luminite si lumanarele pe Moş Crăciun,în nici un caz pe Isus Hristos in inimile noastre:).Cel mai important este ca de Crăciun sa fim: imbracati,ospatati si bine simtiti si multumiti cu cadouri scumpe si nesemnificative.Doar trebuie sa petrecem si sa ne imbatam,ca la urma sa umplem spitalele.
      Voi spuneţi că defapt "Crăciunul" este naşterea Mântuitorului.Care Mântuitor?Ştiţi voi cine este?Ştiţi voi că acela nu este altul decât Isus,Fiul lui Dumnezeu?...sau a fost cumva inlocuit cu Moş Crăciun?Nu ştim...nu mai avem ce şti,decât că avem minţile total otravite cu aceste paradoxuri .În orice caz,totul este aşa aiurea,de parca oamenii mananca,beau,fac cumparaturi si se viziteaza doar de craciun.Dar la mine situatia este diferita,nu vreau sa mai bag de seama altceva decat bucuria vacanţei,aia e adevarata sarbatoare!...decat sa fiu un FAKE ce il "sarbatoreste" pe Isus cu berea-n mana,fara macar sa aiba vreo dovada că s-a nascut astazi sau istoria Sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu